Ville de la Mure
Signage for a sport centre

signalétique

Located in the center of La Mure sports facility, the building designed by Spaces Architecture includes a gymnasium, a climbing wall and a dojo. In response to the enigmatic aspect of the construction, the signage is part of a process that tries to reveal its function.

2017
signalétique
signalétique
Inspired by the architecture and modeled on sports fields geometry, the visual language evokes the activities practiced inside the building.
signalétique
signalétique
signalétique
signalétique
signalétique
signalétique
signalétique
signalétique
The luminous sign is set on the most visible part of the building from the street. The typeface stretches and contracts to fit the structure constraints.
signalétique
signalétique

Architecture: Spaces
Production: Réservoir Pub
Photography: Camille Gharbi